Placeholder image

Tesla Klima

Tesla klima uređaji primjenjuju najnovija tehnološka dostignuća iz koje proizilazi pouzdan rad, kao i velika uštedi kako kod hlađenja tako i kod grijanja. Provjerite zašto su Vivax klime već odlicno prodaju na južno-evropskom tržištu. Prosečne temperature postaju sve više, ali klima za kupovinu nikad nije bila povoljnija! Pozitivne klimatske promene dolaze vam uz kvalitetne Tesla klima uređaje koje možete da nabavite po veoma pristupačnim cenama! Tesla Tesla klima uređaji primjenjuju najnovija tehnološka dostignuća iz koje proizilazi pouzdan rad, kao i velika uštedi kako kod hlađenja tako i kod grijanja. Provjerite zašto su Vivax klime već odlicno prodaju na južno-evropskom tržištu. Prosječne temperature postaju sve više, ali klima za kupovinu nikad nije bila povoljnija! Pozitivne klimatske promjene dolaze vam uz kvalitetne Tesla klima uređaje koje možete da nabavite po veoma pristupačnim cijenama! Katalog PREUZIMAJ KATALOG 2016

TESLA STANDARD

Tesla Standard su moderni i pristupačni uređaji za kontrolu temperature, vlažnosti i čistoće vazduha u prostoriji, a zahvaljujući minimalističkom dizajnu, idealno se uklapaju u svaki enterijer. Uz povoljnu cenu, tihi rad, čistiji vazduh, programiranje po želji i mnoge korisne funkcije kao što su automatska dijagnostika, restart i odmrzavanje, Tesla Standard klima uređaji nude i svežinu prirode, zahvaljujući filteru sa vitaminom C, jonizatoru atmosfere i tehnologiji za eliminaciju buđi i bakterija.

TESLA INVERTER

Teško da ćete na domaćem tržištu pronaći klima uređaj koji odlikuju napredna tehnologija, značajno niža potrošnja, nečujan rad, vrhunski kvalitet vazduha, turbo hlađenje, produžen vijek trajanja i izuzetna efikasnost u zimskom periodu (rad na -15°C), a po tako pristupačnoj ceni. Za razliku od klasičnih uređaja koji vazduh uduvavaju punim kapacitetom, Tesla Inverter funkcioniše u nekoliko radnih brzina, za pametniji rad i značajnu uštedu na duge staze. Kada se približi ostvarenju zadate temperature, inverter tehnologija automatski smanjuje intenzitet rada, na taj način obezbjeđujući i do 30% manju potrošnju električne energije, duži vijek trajanja uređaja, smanjene troškove održavanja i duži vijek električne instalacije.

Placeholder image