Montaža klima uređaja

Monter Klime je ovlašćen servis za većinu klima uredjaja na našem tržištu sa višegodišnjem iskustvom o ovom poslu i ugradnja klime nam je osnovna i prioritetna djelatnost . Kada mislimo na ovlašćeni servis to podrazumijeva klima servis za ugradnju klime koji je svojim višegodišnjim kvalitetnim radom, znanjem i odgovornošću stekao povjerenje i reputaciju od strane uvoznika da će klima uredjaj ugraditi profesionalno, da se poslom ugradnje klime bavi konstantno, a ne sezonski i da je tu u slučaju neke eventualne intervencije. Klima servis koji je neki put nešto zabrljao ili se nije odazvao na eventualnu reklamaciju automatski ispada iz kruga ovlašćenih servisa. Klima servis Monter Klime je ovlašćen servis za GREE, MIDEA, FUJITSU, LG,SAMSUNG,TOSHIBA, VIVAX,TESLA , AUX klima uredjaje i po završenoj ugradnji klime će garanciju ovjeriti pečatom servisa.

Bezbjedna ugradnja klime

Monter Klime će Vam ugraditi klima uredjaj na najbezbjedniji način počevši od nas samih jer imamo svu sigurnosnu opremu za ugradnju klime, a isto tako će i sam klima uredjaj biti ugradjen sigurno, a ne da Vam se unutrašnji dio klima uredjaja otkači ili da vam voda procuri u stan i napravi štetu, ili da elektro spojevi izazovu požar u stanu ili da spoljnja jedinica padne nekom prolazniku na glavu. Naš klima servis je tokom godina nailazio na dosta ovih slučajeva i iako Vi direktno niste krivi za to sigurno Vam ne treba neko takvo iskustvo.

Čišćenje klima uredjaja u crnoj gori

-

Najbrža ugradnja klime

Monter Klime će Vas prvenstveno krajnje profesionalno ispoštovati za dogovoreni termin i ceniti vaše dragoceno vreme. U vreme letnjih vrućina potražnja za ugradnjom klima uredjaja je znatno povećana i termini čekanja na montažu su znatno produženi. Sigurno Vam je važno da Vam neko ugradi klimu što pre, a ne da naiđete na neke neodgovorne servise koje ćete čekati nekoliko dana i onda Vam na primer otkazati termin ugradnje klime.

Profesionalna ugradnja klime

Monter Klime će Vam ugraditi klima uredjaj na najkorektniji i najprofesionalniji način. Svojim profesionalnim odnosom smo tu da Vas poštedimo svih greški, promašaja, vanrednih troškova i gubitka garancije zbog nestručne ugradnje klime neovlašćenog servisa.